top of page

Lid worden bij het ZAJK

Wordt lid van het ZAJK en krijg kennis van leeftijdsgenoten op een plezierige manier. De avonden zijn informeel en informatief. Nadien is er altijd tijd voor een biertje en praten we bij over van alles en nog wat. Voor jou kort de voordelen op een rij: 

Verzamel kennis die voor jou relevant is. Werk je op een boerderij of neem je thuis het agrarisch bedrijf over? Zorg dat je erbij bent om je kennis bij te spijkeren en mee te doen in discussies over relevante thema's. 

Breidt je netwerk uit. Spreek met collega's uit de sector of met de aanwezige sponsoren. Er gaat een avond voorbij of er wordt informeel een biertje gedaan zodat er gelegenheid is een praatje te maken. 

Verbreedt je blik. Door verschillende mensen heb je vanzelfsprekend verschillende inzichten. Andere meningen en perspectieven hoeven niet verkeerd te zijn. Het verbreed de horizon en het triggert het denken. 

Als ik lid wordt:

Wordt je lid van het landelijke agrarische jongeren kontact(NAJK). 

Wordt ik automatisch lid van een regionale afdeling zoals rechts op de afbeelding. 

Krijg ik gratis een lidmaatschap op 'de Pooter'. Het ledenblad van het ZAJK waarin interessante artikelen instaan over de sector. 

kaart_afdelingen_namen.png
bottom of page